Latest News

KEMATIAN MICHAEL JACKSON SATU KONSPIRASI ILLUMINATI PART 1

Monday, September 28, 2009 , Posted by luqman al-jawa at 11:47 PM

Photobucket
SATU BERITA YANG MENGGEMPARKAN, dikatakan kematian Michael Jackson (M.J)ada berhubungkait dengan ILLUMINATI, apakah ILUMMINATI ini??? ILLUMINATI(IL) adalah sebuah persatuan Yahudi yang mana ianya berlogokan dengan mata satu (nanti akan dilampirkan)iaitu simbol kepada DAJJAL laknatullah, boleh dikatakan ianya didalangi oleh dajjal manusia, (IL)juga dikatakan pemegang terbesar bank dunia, boleh dikatakan segala ekonomi dunia dipegang oleh illuminati ini, cubalah bayangkan bagaimana besarnya kuasa illuminati ini sehinggakan ekonomi dunia dipegangnya, malahan bukan sahaja ekonomi dunia dipegangnya bahkan artis-artis dunia yang popular kini dibawah perjanjian illuminati, nanti saya akan sertakan artis-artis terkenal dunia yang diikat oleh illuminati laknat ini.
against the new world order Pictures, Images and Photos

Sebelum saya mengulas tentang kematian M.J, terlebih dahulu sy ingin menerangkan bagaimana illuminati membuat perjanjian dengan artis-artis terkenal dan berkemampuan untuk terkenal supaya menyertainya, malah dipaksa menyertainya, jika ditolak pelawaan mereka maka "MATI" LA JAWABNYA,(JAHAT BETUL)...

1)Illuminati akan membuat perjanjian dengan artis2 terkenal, dan yang akan menjulang naik, sesiapa yang memasuki Illuminati maka dia akan jadi terkenal sebagaimana M.J dan banyak artis terutamanya dr Amerika yang dibawahnya.

2)Mana-mana artis yang enggan mengikut kemahuan illuminati, maka bersiap sedialah akan kejatuhan albumnya, kesemua artis yg terikat dgn illuminati 100% terkenal dan kaya raya, dan carta lagu terbaik dan top 10 kesemuanya adalah geng2 artis illuminati, nak xnak terpaksa akur dengan kemahuannya.

Sebenarnya banyak lagi kelebihan2 yg artis tu dpt dgn berada dibawah naungan Illuminati ni, namun ni je yg sy tahu dan yg sy ingat diberitahu oleh shbt sy,

NAMUN APAKAH KELEBIHAN YG ILLUMINATI DAPAT???

1)Dapat menyebarluaskan pengaruh Yahudi dgn lirik2 lagu para artis2 tersebut, untuk pengetahuan anda, kesemua lirik2 lagu adalah seratus peratus dicipta oleh geng2 illuminati ini, dgn ini anasir2 Yahudi akan dpt meresap masuk sedikit demi sedikit,antara lirik2 lagu yg biasanya terdapat dalam setiap album artis2 ialah "SATAN" "WORLD ORDER" dan bnyk lg, jika nk teliti betul2 cuba dgrkan lirik lagu2 yg dh top skng ni kbnyknnya lagu2 rap, hiphop dan lain2.

2)Dengan naikknya pengaruh artis tersebut dan penerimaan masyarakat terhadap lagu2 artis tersebut, maka sebegitujugalah naiknya anasir yahudi dikalangan masyarakat, lihatlah betapa liciknya strategi mereka.Kita sekarang ni dan anak2 muda begitu gah memainkan lagu2 mereka, padahal lagu2 mereka adalah memuji selain Allah, seumpama kita berzikir mengagung2kannya, dgn itu aqidah dapat terjejas, jika aqidah dh terjejas mudahla mereka nk menyusup masuk.

sebenarnya banyak lagi namun sy dh pening kpla dh mengingt kmbli...hik3
so cukup rsenya mukaddimah ni, lps ni sy nk bahaskan plk ttg konspirasi kematian M.J jeng3...jeng3...jeng3

#Didalam sebuah video yg sy tonton (insyaallah akn disrtkn)berkaitan speech terakhir beliau sebelum mati, beliau ada menyatakan bahawa yg sebenarnya beliau sudah letih mengikut telunjuk dan kemahuan illuminati, namun apakan daya,

#Sebelum kematian beliau, beliau telah mencipta sebuah lirik lagu yg mn lirik lagu tersebut mengkritik dan menghentam gerakan tersebut, namun xsempat dinyanyikannya illuminati dh dpt detect, so beliau dibunuh kerana enggan mengikuti arahan illuminati.

#Dulu MJ hendak membongkar rahsia illuminati serta segala kejahatan yg dilakukannya, namun apa yg jadi, MJ telah difitnah sebagai PENCABUL KEHORMATAN DAN GAY, beliau disabitkan kesalahan tersebut disebabkan ingin membongkar gerakan tersebut, lihatlah impak dunia apabila beliau dilabelkan sebagai gay dan pencabul kanak-kanak, namanya tercemar teruk.

MICHAEL JACKSON Pictures, Images and Photos
#Mengenai kulitnya yang putih melepak tu, knp ek???? kalo tgk dlm berita beliau exciddent, pstu terbakar teruk dan memerlukan kpd pembedahan plastik, persoalannya mengapa dilakukan pembedahan plastik warna putih???? knp x kpd wrna asal kulit MJ???? knp hidung dimancungkan???ini disebabkan gerakan tersebut anti kepada org kulit hitam dan mereka ingin kesemua mereka yg berpengaruh adalah dr org2 kulit putih shj, kekesalan itu ada dinyatakannya dlm sebuah video yg dipaparkan dlm youtube, ketika wartawan bertanya kpdnya "mengapa menukar kulit wrna putih" mk dijawabnya ini bukan kemahuannya(lebih kureng cmtu la) tp apa yg psti ini semua bkn khndk MJ dn khndk org lain.

#Bukan MJ shj yg dibunuh, bhkn bnyk mereka artis2 yg dibunuhnya ketika ingin menyelongkr dan memberitahu dunia akan kejahatannya cntoh2 artis yg tlh mati kbnyknnya artis barat sepertimana yg trdpt dlm video nnti.

#Banyak produk2 termasuklah produk perkomputeran dimiliki oleh gerakan tersebut, jgn terkejut jika sy nyatakan Sony adalah salah satunya....kalo nk detect ap dan bgaimana produk2 keluaran mereka sng je psti ada simbol MATA, SATU MATA MELAMBANGKAN MATA DAJJAL,XPUN NO 13, kalo perasan MC DONALD ialah salah satu keluaran mereka, mengapaa MC D????? HAAA......simbul M tu apabila ditegakkan jd no 3dan kalo perasan bwh tnda M tu ada tulisan kecil DONALD, maka apabila kedua2 huruf ditegakkan maka jadilah simbol 13, mngapa simbol 13??? 13 adalah hari tarikh penubuhan gerakan tersebut, lg satu NVIDIA KN LMBNG MATA bese ada tertulis kt laptop dn komputer2, perasan x??? tu sbnrnya mata dajjal....
nVidea Pictures, Images and Photos
mc Pictures, Images and Photos

#Letih plk tulis artikel ni, ntah smpt abis tulis ntah x ni, bnyk lg sy nk citer, tp agak xtersusun, lg satu dunia dikejutkan dengan MJ telah memeluk Islam, ini menakutkan gerakan tersebut kerana dgn kemasukan MJ sgbai Islam maka pengaruh Islam akan naik dan pngruh mereka akan pupus, maklumla MJ kan org popular dan menjadi ikon kpd masrkt,ada satu berita yg dikhbrkn kpd sy bhwa MJ ni telah pergi bercuti di sebuah negara Islam tp yg sbnrnya die belajar AGAMA ISLAM, mengaji dgn tok gurunya,
dan beliau ada menyatakan sesungguhnya beliau berasa satu kelainan yg amat sgt setelah memeluk Islam, beliau rasa aman, selamat, bahagia yg lain dr yg lain, maklumla selama hayatnya beliau dikongkong oleh gerakan tersebut, dikatakan hampir seminggu or sebulan sekali beliau menemui gurunya itu untuk mendalami ilmu agama, mngkin inilah sbb utamanya knp MJ dibunuh, krna memeluk Islam krna ianya berlawanan dengan khndk dan agama mereka.

#Ada yg mnytakan juga bhwa president A.S. juga dibawah illuminati ni BARRACK OBAMA, sebabnya beliau selalu menyebutkan "world order" dan "thank you satan" dan "YES WE CAN" dlm ucapannya kalo perasanla, sbnrnya bumi amerika telah dimiliki oleh gerakan tersebut, so dalang pengeboman segala negara2 Islam adalah ILL**INA#I yg mn dibelakangnya adalah DAJJAL.NI sedikit tmbhn mngpa peperangan tercetus dan sedngkn kematian di afghnstn dn neg2 Islam yg lain kbnyknnya adalah wanita dan kanak-kanak kecil???? maka jawabnya adalah kerana gerakan tersebut mnytakan IMAM MAHDI TELAH MUNCUL, agenda mereka sbnrnya ingin mencari IMAM MAHDI,tu pasal bunuh knk2 kecil dgn harapan Imam Mahdi dpt dibunuh.Ada juga yg mnytakn BOB MARLEY MATI disebabkan oleh gerakan ini...


#sBNRNYAA BNYK LG NK CKP NIIII...sng2 korang tgk je la sndiri video yg sy upload ni, sy sngaje ubah tajuk tersebut dengan XXX bertujuan untuk supaya tidak dpt dikesan oleh geng2 mereka, kerana telah bnyk video yg diupload di youtube telah dikesan oleh mereka dan didelete supaya kejahatan mereka tidak diketahui ramai, ada sahabat sy memasukkan dlm forum perihal video tersebut maka selang beberapa hari kemudian ada seseorang memberi komen didalam forumnya bebahasa inggeris yg berbunyi "SOMEONE IS WATCHING YOU" dan video berkenaan telah dipadam serta merta, mngkin slps ini giliran video dlm blog sy plk dideletenya mn tau, tu pn kalo die dpt kesan,ad sesetengah tu sampai di stop kan accaunt dlm youtube, spe lg kalo bkn kerja geng2 illuminati n tali barut die tu....

#EH2 lupa satu benda, satu lg bnde tertinggal, satu bukti MJ benci kpd gerakan tersebut ialah isyarat gerakan jarinya yg menunjukkan lmbang PEACE(gmbr diatas sekali) DAN BUKANNYA LMBNG TANDUK SYAITAN, sepertimana isyarat penyanyi2 rap dan hiphop yg menunjukkn isyrt jari bermaksud tnduk syaitan(nnti kalo ad cnth gmbr isyrt jari tnduk syaitan akan dilampirkan)mn2 artis yg menunjukkn gaya tnduk syaitan tersebut, kbnykn meeka dibawah gerakan tersebut.
eldiablo govt societies hand signs Pictures, Images and Photos

mintak2 xde terjadi apa2 la yg buruk keatas diriku ini...AMINNN....
SEMOGA ALLAH MELINDUNGIKU.....
rsenya cukup dulu kot penerangan ni,nnti2 lain masa saya akan postkan plk part 2...

sekian
wasallam

Currently have 4 comments:

  1. Nur Najihah says:

    salam.....
    nak minta izin nak copy dan post kpda kwn2......
    bleh??

  1. Muzayanah says:

    emang ngeri illuminati ini,,
    harus waspada!

  1. mr john says:

    Adakah anda seorang pelajar, arif atau
    wanita, seorang artis atau
    Pelakon, ahli politik, atau pekerja atau menganggur di
    Illuminati
    memberikan anda peluang percuma untuk sampai swags Wang
    dan
    terkenal, dapatkan segera 500million dolar seperti yang anda
    Join:email:joinilluminati205@Gmail.com atau +2348148830139.

  1. Aku Kasturi says:

    the master of illuminati is Mj himself. King of Pope.

Leave a Reply

Post a Comment

KLIK UNTUK BERSEDEQAH